Lungu candideaza la sefia PC Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul director al Colegiului Național de Informatică ”Spiru Haret” din Suceava, Lucian Lungu, și-a depus proiectul politic pentru obținerea funcției de președinte interimar al organizației județene Suceava a Partidului Conservator (PC).

Lungu a confirmat marți, pentru NewsBucovina.ro, faptul că s-a înscris în cursă și că își dorește fotoliul de președinte. El a spus că în cursul acestei săptămâni se va lua o decizie cu privire la viitorul șef al organizației județene la nivelul conducerii centrale a PC.

”Este adevărat că voi candida la funcția de președinte al organizației județene a PC. Deocamdată nu știu cu cine mă bat pentru funcție”, a mai spus Lucian Lungu.

Reamintim că Lungu a demisionat mai întâi din PNL , după care s-a înscris în PDL și a devenit directorul Colegiului de Informatică. La finele anului 2010, după ce la șefia Colegiului a fost numit liderul PSD Suceava de la acea vreme, Virginel Iordache, Lucian Lungu a părăsit și PDL considerând probabil că acest partid nu l-a susținut suficient pe linie profesională.

În aceste condiții, devine explicabilă dezmințirea pe care președintele PDL Suceava, Ion Lungu, actualul primar al municipiului reședință de județ, a făcut-o în urmă cu două săptămâni când, într-o conferință de presă extraordinară, a infirmat dorința sa de a candida din partea PSD, PNL sau PC la viitoarele alegeri locale.

Confuzia în care a intrat Ion Lungu a fost determinată de faptul că la București se vorbea despre preluarea președinției organizației județene a PC de către ”domnul LUNGU”, numai că era vorba de domnul Lucian Lungu.


Intră acum și în grupul de